Βρισκόμαστε δυο μόλις εβδομάδες πριν από το Πάσχα, μια γιορτή συνδεδεμένη με την εξοχή και τα χωριά μας. Ο περισσότερος κόσμος έχει προγραμματίσει πως θα περάσει τη Κυριακή του Πάσχα αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που επιλέγει να επισκευθεί κάποιο μαγαζί για να απολαύσει ένα καλοψημένο οβελία.
Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως οι γιορτινές ημέρες είναι μια καλή ευκαιρία για τα καταστήματα ν’ αναδειχθούν, να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να αποκτήσουν φανατικούς πελάτες.
Οι μέρες των γιορτών, είναι πιο απαιτητικές από τις υπόλοιπες καθημερινές ημέρες. Αρχικά, είναι μεγαλύτερος ο όγκος των πελατών που πρέπει να εξυπηρετηθεί. Είναι γνωστό πως ο κόσμος έχει περιορίσει τις εξόδους του και επιλέγει ως επί το πλείστον τις γιορτινές ημέρες προκειμένου να βγει. Το γεγονός αυτό κάνει τους πελάτες πιο απαιτητικούς. Συνεπώς οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα για να εντυπωσιάσουν και να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους.
Διανύοντας τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε ορισμένες συμβουλές να δώσουμε σε όλους εσάς που θα έχετε ανοιχτά τα καταστήματα τη Κυριακή του Πάσχα για να εξυπηρετήσετε τον κόσμο. Το πρώτο στοίχημα το κερδίζετε με το σωστό ψήσιμο του οβελία και σε παλαιότερο άρθρο έχουμε πει όλα όσα χρειάζονται για να πετύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα (δες εδώ). Επιπλέον, θα πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και για όλα τα παρελκόμενα φαγητά που πρέπει να συνοδεύουν τον οβελία. Επίσης , πρέπει να έχετε φροντίσει για την διακόσμηση του χώρου σας, ώστε το μαγαζί σας να είναι φιλόξενο και να θυμίζει τη γιορτινή ημέρα. Τέλος, μεγάλη βαρύτητα πρέπει να δώσετε στην ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών η οποία πρέπει να συνδυάζεται και με ένα άριστο γευστικά αποτέλεσμα . Για να το πετύχετε αυτό χρειάζεστε αρχικά επαρκή αριθμό υπαλλήλων και μια λειτουργική και άρτια εξοπλισμένη κουζίνα. Η εταιρία μας διαθέτει κάθε είδος εξοπλισμού για τη μαζική εστίαση. Πιο συγκεκριμένα:
Για επαγγελματικά ψυγεία θαλάμους, κάντε κλικ εδώ.
Για επαγγελματικούς θερμοθαλάμους- στόφες, κάντε κλικ εδώ.
Για επαγγελματικές αρνιέρες, κάντε κλικ εδώ.
Για επαγγελματικές ψησταριές, κάντε κλικ εδώ.
Για επαγγελματικές ψησταριές για κοντοσούβλι, κάντε κλικ εδώ.
Για επαγγελματικές φριτέζες, κάντε κλικ εδώ.