Διανύοντας της τελευταίες ανοιξιάτικες μέρες και αναμένοντας και επίσημα το καλοκαίρι, υπάρχει αυξημένη κίνηση στα καταστήματα εστίασης. Τα γλυκά και τα παγωτά είναι πρώτα σε προτίμηση για τις ζεστές ημέρες. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα ασχοληθούμε με τις βάφλες και κατ επέκταση, με τις βαφλιέρες.
Υπάρχουν πολλά είδη βαφλας, που συνοδεύονται από οτιδήποτε μπορούμε να φανταστούμε όπως π.χ. παγωτό, σιρόπι, σαντιγύ, μέλι, φρέσκα φρούτα και άλλα, προκειμένου να καλύψουν κάθε γούστο. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν τα εξής είδη βάφλας:
- Αμερικάνικες βάφλες
- Βέλγικες Βάφλες
- Βάφλες Λιέγης
- Βάφλες Βρυξελλών
Τι πρέπει όμως να λάβουμε υπ’ όψιν μας πριν αγοράσουμε μια βαφλιέρα.
Η πρώτη και σημαντικότερη παράμετρος είναι η παραγωγή βάφλας που έχει το κατάστημα μας ημερησίως.
Σε περίπτωση που δεν αποτελεί το βασικό μας αντικείμενο το σερβίρισμα της βάφλας, μια μονή επαγγελματική βαφλιέρα είναι η ιδανική λύση για εσάς. Αν όμως η κύρια δραστηριότητα σας είναι το σερβίρισμα γλυκών και βάφλας η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι μια διπλή επαγγελματική βαφλιέρα. Τα μηχανήματα αυτά είναι κατασκευασμένα για να λειτουργούν συνεχώς και εάν η θερμοκρασία στις πλάκες μένει σταθερή τότε η παραγωγή ανεβαίνει.
Ωστόσο, η ιδανική λύση για καταστήματα που ασχολούνται αποκλειστικά με τη πώληση βάφλας, είναι οι βαφλιέρες κάθετου ψησίματος. Μέσω ενός εδικού μηχανισμού, αναποδογυρίζονται οι πλάκες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ομοιόμορφη κατανομή του μείγματος και κατ’ επέκταση, το καλύτερο ψήσιμο της βάφλας. (Δείτε εδώ τη βαφλιέρα κάθετου ψησίματος.)
Στο εμπόριο κυκλοφορούν βαφλιέρες με διάφορες πλάκες με σχέδια όπως, κοχύλια, καρδιές, τάρτες και άλλα που κερδίζουν τις εντυπώσεις των καταναλωτών. Στην εταιρία μας θα βρείτε επαγγελματικές βαφλιέρες για να καλύψουν τη κάθε σας ανάγκη.
Δείτε εδώ όλες τις επαγγελματικές μας βαφλιέρες.
Δείτε εδώ όλες τις συσκευές σνακ.