Η μπύρα, αποτελεί αγαπημένο μας ποτό, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και πάντα βρίσκει μια θέση στο ψυγείο μας.
Τα βασικά συστατικά της μπύρας είναι το κριθάρι, η μαγιά, τα δημητριακά και το νερό. Πρόκειται για συστατικά ιδιαίτερα ωφέλιμα για τον οργανισμό. Η μπύρα στο σύνολό της αποτελεί ίσως το πιο «υγιεινό» ποτό καθώς διαθέτει πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα.
Οι κατηγορίες μπύρας είναι οι παρακάτω:
- Lager
- Pilsner
- Ice
- Ale
- Porter
- Stout
Νέες έρευνες διαπιστώνουν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η μπύρα μπορεί να ωφελήσει τον οργανισμό. Ενδεικτικά:
- Ωφελεί τον εγκέφαλο
- Η μπύρα, χωρίς αλκοόλ, αναζωογονεί μετά την προπόνηση
- Βοηθά στην πέψη
Ο καλύτερος τρόπος για να καταναλώνεται η μπύρα, εξαρτάται από το τύπο της και οι προτεινόμενες θερμοκρασίες σερβιρίσματος, είναι από 0 έως 12 oC.
Δείτε όλα τα ψυγεία για μπύρες εδώ.