Αστήρ Ζώης
Αστήρ Ζώης
Αναζήτηση
Filters
Close

Επαγγελματικά ψυγεία – βασικά χαρακτηριστικά και κριτήρια επιλογής

Ο σωστός και ολοκληρωμένος εξοπλισμός, συντελεί σημαντικά στην καλύτερη απόδοση και αύξηση κερδών κάθε επαγγελματικού χώρου. Στην εταιρία μας θα βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε για να εξοπλίσετε πλήρως κάθε χώρο μαζικής εστίασης.

Ένα απ’ τα βασικότερα μέρη του εξοπλισμού ενός καταστήματος, αποτελούν τα επαγγελματικά ψυγεία. Ποια είναι τα βασικά κριτήρια για την επιλογή τους λοιπόν.

Εύρος θερμοκρασίας

Τα ψυγεία που προορίζονται για την απλή συντήρηση προϊόντων, η θερμοκρασία τους δεν ξεπερνάει τους -2οC. Εκείνα, που προορίζονται για καταψύκτη η θερμοκρασία ξεπερνά τους -24οC.

Χωρητικότητα ψυγείου

Λαμβάνοντας υπόψη τον διαθέσιμο προς εκμετάλλευση χώρο κρίνεται αναγκαίο, να έχετε προνοήσει για το μέγεθος του ψυγείου. Ο διαθέσιμος χώρος, θα καθορίσει των αριθμό ψυγείων που θα χρειαστείτε για να εξοπλίσετε την επιχείρηση σας.

Μόνωση

Στην εύρυθμη λειτουργία καθώς και στην ώρα που χρειάζεται για να αποδώσει καλύτερα ένα ψυγείο, συντελεί η μόνωση  της συσκευής.  Ό  έλεγχος της μόνωσης, δεν θα πρέπει να παραλείπεται.

Κατασκευαστής

Ένας γνωστός κατασκευαστής, δεν αρκεί για να αγοράσετε ένα επαγγελματικό ψυγείο. Προτείνεται ο πλήρης έλεγχος  του προϊόντος για την εξακρίβωση αν καλύπτει τις ανάγκες σας ή όχι.

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο επαγγελματικό ψυγείο, η εταιρία μας, σας εγγυάται  πως όλα τα μεταχειρισμένα προϊόντα έχουν περάσει τους απαραίτητους ελέγχους από το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας.

Δείτε όλα τα επαγγελματικά μας ψυγεία, εδώ

 

       

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας