Κάθε επαγγελματικό μηχάνημα, διατίθεται σε διάφορους τύπους προκειμένου να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη του επαγγελματία που θα το χρησιμοποιήσει. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στις επαγγελματικές τοστιέρες και σε όσα θα πρέπει να γνωρίζετε προκειμένου να επιλέξετε την καταλληλότερη για τον επαγγελματικό σας χώρο.
Οι επαγγελματικές τοστιέρες χωρίζονται σε κεραμικές και κεραμικές. Οι κεραμικές πλάκες είναι πιο νέας τεχνολογίας από τις μαντεμένιες και διαφοροποιούνται μεταξύ τους σε σημαντικό βαθμό. Αρχικά, οι κεραμικές πλάκες ζεσταίνονται γρηγορότερα και καθαρίζονται και πιο εύκολα από τις μαντεμένιες. Επιπλέον, οι μαντεμένιες τοστιέρες είναι πιο οικονομικές όσον αφορά την αγορά τους, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και τέλος υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των πλακών πιο εύκολα σε περίπτωση φθοράς τους.
Όσον αφορά το μέγεθος, οι επαγγελματικές τοστιέρες διαχωρίζονται σε μονές, μεσαίες (μεγάλες μονές) και σε διπλές. Το μέγεθος που θα επιλέξετε εξαρτάται αποκλειστικά από τη χρήση που θέλετε να κάνετε όπως επίσης και από τα προϊόντα που θα ψήνεται. Είναι γνωστό πως οι τοστιέρες πέραν των σάντουιτς και των τοστ μπορούν να ψήσουν μπιφτέκια, κομμάτια κρέας λουκάνικα και άλλα.
Σχετικά με την επιφάνεια ψησίματος, οι τοστιέρες διαθέτουν λείες πλάκες ψησίματος ή ραβδωτές. Ωστόσο στο εμπόριο κυκλοφορούν και τοστιέρες με συνδυασμό και των δυο πλακών.
Δείτε όλη τη γκάμα μας με τις επαγγελματικές τοστιέρες εδώ.
Εναλλακτικά:
Για κεραμικές τοστιέρες, κάντε κλικ εδώ.
Για μαντεμένιες τοστιέρες, κάντε κλικ εδώ.
Για τοστιέρες με λεία πλάκα, κάντε κλικ εδώ.
Για τοστιέρες με ραβδωτή πλάκα, κάντε κλικ εδώ.
Για τοστιέρες με λεία και ραβδωτή πλάκα, κάντε κλικ εδώ.