Μπήκαμε και επίσημα στην άνοιξη και τα περισσότερα καταστήματα έχουν ήδη προετοιμαστεί λίγο- πολύ για να εξυπηρετήσουν τους λάτρεις του παγωτού. Παρακάτω έχουμε ορισμένες συμβουλές προκειμένου να χαρίσετε απολαυστικές προτάσεις στους πελάτες σας και φυσικά να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.
Γεύση:
Πρωταρχικό ρόλο παίζει η γεύση του παγωτού. Μπορεί οι πιο συνηθισμένες γεύσεις να είναι η σοκολάτα, η κρέμα, η φράουλα και η μπανάνα αλλά πλέον υπάρχουν και άλλες πολλές γεύσεις οι οποίες έχουν γίνει πολύ γνωστές και ανάρπαστες στο καταναλωτικό κοινό. Επιπλέον, μπορείτε να παράγετε- σερβίρετε παγωτά χωρίς ζάχαρη ή με ειδικά υλικά για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
Τρόπος Σερβιρίσματος:
Εκτός από τη γεύση, εξίσου σημαντικός είναι και ο τρόπος σερβιρίσματος. Επενδύστε σε ευφάνταστα ποτήρια ή μπωλ ακόμη και σε χωνάκια με σχέδια και με διαφορετικές γεύσεις, πέραν της κλασσικής.
Συντήρηση:
Ο σημαντικότερος παράγοντας για το καλό παγωτό είναι ο τρόπος που θα συντηρηθεί προκειμένου να μην αλλοιωθούν τα υλικά του και φυσικά η γεύση του.
Η επιχείρηση μας , διαθέτει όσα χρειάζεστε για την επίτευξη των παραπάνω στόχων:
Για επαγγελματικές βιτρίνες παγωτού, κάντε κλικ εδώ.
Για επαγγελματικές παγωτομηχανές, κάντε κλικ εδώ.