Ήδη ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του. Οι θερμοκρασίες είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και ο κόσμος ξεχύνεται στις παραλίες και στα μαγαζιά προκειμένου να απολαύσει το μπάνιο στη θάλασσα και ένα δροσιστικό ρόφημα. Κάθε μαγαζί λοιπόν πρέπει να εφοδιαστεί με παγάκια ή μάλλον πιο σωστά, με πολλές σακούλες παγάκιια.
Μια καλή επένδυση για κάθε μαγαζί εστίασης είναι η αγορά παγομηχανής. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε καταστήματος γίνεται και η επιλογή της. Αρχικά αποφασίζετε το είδος του πάγου που θέλετε και έπειτα την ημερήσια παραγωγή σε κιλά της παγομηχανής. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις τύποι πάγου: παγάκι με τρύπα, συμπαγές παγάκι και το παγότριμμα ενώ η ημερήσια παραγωγή κυμαίνεται μεταξύ των 20 κιλών έως και τα 1150 κιλά.
Ο περισσότερος κόσμος, θεωρεί πως ο πάγος είναι αναγκαίος κατά βάση στα καταστήματα εστίασης. Η αλήθεια όμως είναι πως ο πάγος χρειάζεται και :
- Στην διαδικασία ψύξης / συντήρησης στη βιομηχανία τροφίμων
- Στη συντήρηση και ψύξη των νωπών τροφίμων σε αποθήκες
- Στην ψύξη ποτών όλων των ειδών
- Στην ψύξη διαφόρων ιατρικών παρασκευασμάτων καθώς και στη φαρμακοβιομηχανία.
- Στα αλιευτικά σκάφη
- Στις Ιχθυόσκαλες
Στην εταιρία μας θα βρείτε παγομηχανές για κάθε τύπο πάγου. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.