Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. & μεταφορικά
Βαρέλα μάλαξης Κρέατος VT-2D επιτραπέζια για τρυφερό και ζουμερό κρέας
Η βαρέλα είναι εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη. Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος. Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και το χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος.